Werkgroepen

Om Politika efficiënt te doen draaien zijn onze taken verdeeld over verschillende werkgroepen.

Heb je ook interesse om lid te worden van Politika? Dan vind je hier meer info!

Kricoteam

Kricoteam

Het kricoteam is het dagelijks bestuur van onze kring. Zij overzien alle andere werkgroepen en zorgen dat alles in goede banen loopt.

Lees meer
Career & Development

Career & Development

Career & Development voorziet het academische en carrièregerichte evenementenluik van Politika. Ze leggen de brug tussen studenten en de arbeidsmarkt en organiseren de academische debatten en lezingen om je studententijd leerrijker te maken.

Lees meer
Onderwijs

Onderwijs

Onderwijs is de brug tussen Politika en FOSO, het overlegorgaan dat onze studenten vertegenwoordigt in alle onderwijskwesties. Ze zorgen dat Politika op de hoogte is van alles wat zich afspeelt op de faculteit en organiseren ook de PAL-werking.

Lees meer
Cultuur

Cultuur

Cultuur organiseert laagdrempelige, ontspannende activiteiten met een snuifje cultuur! De beste voorbeelden hiervan zijn onze cultuurreis, jam-sessie en cocktailworkshop.

Lees meer
Eerstejaarswerking

Eerstejaarswerking

Eerstejaarswerking ontfermt zich over de nieuwste studenten aan onze faculteit en zorgt dat zij zo snel mogelijk hun draai vinden in het hoger onderwijs. Ze organiseren evenementen waarop eerstejaarsstudenten elkaar kunnen leren kennen en op een laagdrempelige manier in contact komen met Politika.

Lees meer
Internationaal

Internationaal

Team Internationaal staat in voor de leuke feestjes en andere sociale events waar internationale studenten met elkaar en met lokale studenten in contact kunnen komen. Ze staan ook altijd klaar om internationals hun vragen te beantwoorden over het Leuvense studentenleven.

Lees meer
Medewerkerscoördinatie

Medewerkerscoördinatie

Team Medewerkerscoördinatie staat in voor alle studenten die zich willen inzetten voor Politika, zonder een mandaat op te nemen. Medewerkers worden ingezet als stewards aan Politika Kaffee, of kunnen als projectmedewerker mee shiften op specifieke evenementen.

Lees meer
Evenementen

Evenementen

Evenementen zorgt voor de logistieke organisatie van onze 4 grootste evenementen: Politika kennismakingsdagen, Project L, 24-urenloop en het galabal.

Lees meer
Feest

Feest

Team Feest zorgt voor de nodige ontspanning in het studentenleven. Ze organiseren Politika's cantussen en TD's om even helemaal uit de bol te kunnen gaan!

Lees meer
Sport

Sport

De sportvertegenwoordigers van Politika hebben als doel om de studenten van de faculteit sociale wetenschappen te doen bewegen. Ze zetten zich in voor de organisatie van de 24-urenloop, de interfacultaire competities en veel andere sportieve activiteiten!

Lees meer
Promcom

Promcom

Team Promcom staat in voor de promo en communicatie van Politika. Ze beheren de sociale media, maken banners en affiches en brengen iedere maand ons kringboekje "De Korf" uit!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x