Promcom

Promcom

Omdat goede feestjes geen goede feestjes zouden zijn zonder volk, werken wij achter de schermen om de student zo veel mogelijk te belagen met allerhande promo. Kortom: we zijn tegelijkertijd één van de minst, en toch één van de meest zichtbare werkgroepen.

Promo en communicatie, of kortweg promcom, is dan ook een brede werkgroep waaronder allerlei taken vallen, van het maken van banners, affiches en flyers, tot het beheren van onze sociale media-accounts (volg ons zeker op Instagram en Facebook voor toffe verhalen en belangrijke updates). Het maken van ons maandelijkse kringboekje genaamd "De Korf" valt ook binnen ons takenpakket. Hierin kom je alles te weten over de nieuwtjes die op en rond onze campus gebeuren. Overigens staat dit blaadje vol met leuke memes, kleurplaten, kruiswoordraadsels, rebussen en weetjes waarvan je nooit had gedacht dat je ze wou te weten komen!


Indien je een mooie werkervaring wil opdoen kan je altijd promcom@politika.be mailen. We kunnen elk soort talent gebruiken!


Team


Ella Rouquart
Verantwoordelijke

Jente Eersels 

Blijke Van Loon


Sofie Renard


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x