Over schachten en dopen

Over schachten en dopen

Politika doet al enkele decennia geen doop meer. We zijn zeker niet tegen dopen, maar we willen zoveel mogelijk studenten betrekken. Uit ervaring weten we dat deze activiteit een specifieke groep van studenten kan afschrikken die naderhand moeilijk te bereiken valt.

Bijgevolg hebben we ook geen schachtenwerking.

Wat hebben we dan wel?

Bij Politika noemen we iedere nieuwe student een eerstejaarsstudent. Je bent onze gelijke en hopen ook dat je ons zo ziet! Op die manier hopen we dat iedereen zich welkom en thuis voelt, en dat de drempel om ons aan te spreken zo laag mogelijk blijft.

Eerstejaars kunnen terecht bij de evenementen van team Eerstejaarswerking. Zij beheren een aparte Facebookgroep waar ze events in posten die specifiek op jullie gericht zijn. Daar kan je dan je medestudenten leren kennen, en dezelfde fantastische studentenvriendschappen smeden!

Kennismakingsdagen

Traditioneel organiseren we in de week voor het academiejaar kennismakingsdagen voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Meer info vind je op onze Facebookpagina, of onder de rubriek evenementen (ongeveer vanaf de zomervakantie). Dit is dé plaats om je medestudenten te leren kennen alvorens je academische carrière van start gaat!


Ben je op zoek naar hoe je lid wordt? Kijk dan hier!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x