Politika

Hulp nodig?

Studielab

Het studielab staat in voor de gelijknamige studielabs en is dé plaats voor al je vragen over je opleiding en onderwijs. Hier vind je ook je studieloopbaanbegeleider en allerhande info over de opleidingen aan onze faculteit.

Ombuds

De ombuds is je eerste aanspreekpunt bij problemen, zij kan je verder helpen met het uitstellen van deadlines bijvoorbeeld. Maar ook is ze er om bij examenproblemen die problemen op te gaan lossen.

Studentenvoorzieningen

Studentenvoorzieningen, Stuvo afgekort, is de plaats waar je terecht kan met bijna al je persoonlijke vragen. Je vindt er onder andere huisdokters en psychologen maar ook hulp in verband met financiering, wat na je studies enzovoort.

LOKO

Het Leuvens Overkoepelend Kringorgaan is de plaats waar wij als Politika jullie vertegenwoordigen in de algemene kringwerking. Maar ook voor jou als student kunnen ze relevant zijn. Zo kan je bijvoorbeeld subsidies aanvragen voor een event of kan je naar een van hun talrijke evenementen gaan. De Beiaardcantus en 24urenloop zijn er maar enkele van.

Stura

Waar LOKO de samenwerking van kringen weerspiegeld, is Stura het orgaan voor de studentenvertegenwoordigers. Zij gaan over alle onderwijsgerelateerde zaken, check zeker hun website voor meer informatie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x