Career & Development

Career & Development

Career & Development voorziet het academische en carrièregerichte evenementenluik van Politika. Career legt de brug tussen de student en de arbeidsmarkt door studenten met toekomstige werkgevers in contact te brengen. Om onze studenten maximale toekomstkansen te geven, organiseren we daarnaast workshops waar studenten hun professionele vaardigheden kunnen verbeteren en zetten we in op het informeren en inspireren van onze studenten. 

Development organiseert de academische evenementen van Politika. Met debatten, lezingen en panelgesprekken proberen we een meerwaarde te brengen. We spelen in op de actualiteit en trekken vooraanstaande sprekers aan. Met het Groot Kopstukkendebat is Politika al enkele jaren een vaste in waarde in het Leuvense evenementenlandschap voor studenten. 

Bedrijfsrelaties gaat op zoek naar sponsors en partners voor Politika in de buitenwereld. Enerzijds wordt zo de algemene werking van Politika ondersteund en anderzijds worden via creatieve samenwerking verschillende evenementen mogelijk gemaakt.

Heeft u verdere vragen of wilt u graag met ons samenwerken, aarzel dan niet om een mail te sturen naar career@politika.be of development@politika.be.
Brent Bellefroid   verantwoordelijke

Robin De Hertogh

Lisa Jiroflee

Arne Engelen
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x