Career & Development

Career & Development bestaat uit drie onderdelen. Bedrijfsrelaties gaat op zoek naar sponsors en partners voor Politika in de buitenwereld. Via creatieve samenwerking worden verschillende evenementen mogelijk gemaakt en wordt de algemene werking van Politika ondersteund. Meer dan gemiddeld, is Politika op zoek naar partners die onze studenten werkelijk iets te bieden hebben en voor hen een verschil kunnen maken.

Career legt de brug tussen de student en de arbeidsmarkt. Om onze studenten maximale toekomstkansen te geven, organiseren we workshops waar studenten hun professionele vaardigheden kunnen verbeteren waarmee de stap naar de arbeidersmarkt eenvoudiger wordt. Bovendien zetten we in op het informeren en inspireren van onze studenten, want de toekomst van een sociale wetenschapper is veel meer dan alleen politicus of journalist.

Development organiseert de academische evenementen van Politika. Met debatten, lezingen en symposia proberen we een meerwaarde te brengen. We spelen in op de actualiteit en trekken vooraanstaande sprekers aan. Met het Groot Kopstukkendebat is Politika al enkele jaren een vaste in waarde in het Leuvense evenementenlandschap voor studenten.

Heeft u verdere vragen of wilt u graag met ons samenwerken, aarzel dan niet om een mail te sturen naar career@politika.be of development@politika.be.
Brent Bellefroid
Verantwoordelijke
Robin De HertoghSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x