Cultuur

Cultuur

Bij de werkgroep Cultuur kan je terecht voor allerlei culturele activiteiten en evenementen. Als belangrijkste en grootste evenement organiseren we ieder jaar in het begin van het tweede semester een cultuurreis waar we allerlei musea, cultuur en natuur opsnuiven. Daarnaast hebben we jaarlijks de taak om een bandje te kiezen die Politika mag vertegenwoordigen op de Interfacultaire Rockrally. Natuurlijk verwezenlijkt team Cultuur meer dan dit, vrijwel alles dat met cultuur te maken heeft kan bij ons een plaatsje krijgen: van cocktailworkshops tot live jamsessies en upperdare-avonden. Je kan het zo gek niet bedenken!

Ons doel is om de studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen te laten proeven van de verschillende vormen van cultuur die Leuven (en de buitenwereld!) te bieden heeft en zo elkaar te vinden in dezelfde culturele interesses.

Vind jij zelf dat er nog een killerevenement ontbreekt of ligt er ergens nog een culturele schat verborgen die we nog missen? Open onze ogen dan en laat het ons weten! Álle studenten kunnen hun input meedelen door een mailtje te sturen naar cultuur@politika.be, dus twijfel zeker niet!


Eline Maesen
Verantwoordelijke

Kobe Bruylant   Verantwoordelijke

Marie Van Mechelen

Karel Descheemaeker

Cato Verschueren

Thomas Brouns


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x