Sport

Sport

De sportvertegenwoordigers van Politika hebben ook tijdens deze onzekere coronatijden als doel om de studenten van de faculteit sociale wetenschappen te doen bewegen. Zelfs de lockdown houdt ons niet tegen. Zo voorziet sport tal van work-out filmpjes op de facebookpagina van Politika, stravachallenges, online fifawedstrijden, enzovoort.

Natuurlijk hopen we allemaal dat de lockdown verleden tijd is, want dit jaar heeft onze werkgroep sport grootse dingen in petto. Er staan een talrijk aantal sportieve activiteiten in de planning die rond en in Leuven zullen georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld de 24 urenloop. Dat is het grootste studentenevenement van Leuven en meteen een van de grootste uitdagingen voor team Sport. Tijdens dit evenement strijden allerlei kringen en peda’s tegen elkaar om zoveel mogelijk rondjes in 24 uur te lopen. Politika loopt vooral voor het plezier, maar dat weerhoudt ons er niet van om andere kringen te verslaan in deze competitie.

Samen met jullie hulp zullen we de befaamde laatste plaats voor Politika achterwege laten. Team sport moet zorgen dat er tijdens dit evenement voldoende lopers zijn om 24 uur lang elkaar af te wisselen. Samen met team Evenementen zijn ze een hele dag lang op het Sportkot aanwezig om Politika in dit gigantisch evenement te vertegenwoordigen. Als je komt lopen, kan je prijzen en onze eeuwige dankbaarheid winnen. Kom dus zeker een rondje lopen.

Daarnaast organiseren onze sportvertegenwoordigers ook andere sportactiviteiten. Welke student staat nu niet te springen om eens te gaan discoschaatsen, lasershooten, paintballen, jeneverhonkballen of beerpongen? Hou zeker de facebookpagina van Politika in het oog zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten die wij dit jaar aanbieden.

Inschrijving voor de de interfacultaire competities(IFB)

Mocht je verdere vragen of ideeën hebben kan je ons altijd bereiken door een mail te sturen naar sport@politika.be.


Team

Ward Malumgré

Verantwoordelijke

Alexandre de Blauwe

Lili Caelen

Ferre Leysens{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x