Over Kaffee

Over Kaffee

Politika Kaffee, intussen al 55 lentes oud en daarmee een gekend begrip onder de studenten. Inderdaad, alle studenten. Het is de fakbar van de cursisten antropologie, politieke wetenschappen, communicatiewetenschappen en sociologie, maar werkelijk iedereen is welkom. Toch zeker als je jezelf onderwerpt aan de vriendelijke, gezellige klant of een buitensporig feestkonijn die graag alles uit zijne tijd in het schone Leuven haalt.  

Eén van de schoonste eigenschappen van een fakbar is het feit dat het getrokken wordt door studenten en alles in teken staat van de student, de dorstige, povere en lustige student. Ook in de bizarre tijden van COVID-19 kan je u neerzetten aan onze tafeltjes en naar hartenlust fantaseren. Haal de enkele overgebleven herinneringen van de vorige avond op en krijg terug goesting in alweer een maesje. Totdat je beseft dat het hoogtijd is om toch ook aan de studies te denken en de neus is in de boeken te steken. Je wil natuurlijk na dit jaar niet naar huis wederkeren. Maar ook dan ben je van harte welkom.

Ook zondag kan je uw zwaar weekend komen filosoferen in ons nederig stulpje of meteen in de zondag promo vliegen. Met onze spotgoedkope prijzen en de belachelijke promo’s die we dagelijks naar uwe kop gooien, bent ge al met enkele schamele euro’s verzekerd van een heerlijke dorstlesser en een goeie avond. Kom dus zeker en vast rustig een pintje drinken of ’s avonds eens goed zuipen.

Als jij ook een handje wilt uitsteken in ons geliefde Kaffee dan kan dat zeker! Je kan jezelf vrijblijvend toevoegen aan onze tappers groep: Politika Kaffee Tappers 2021 - 2022 als je zelf eens een avond wilt tappen of aan Medewerkers Politika als je eens wilt stewarden.

Schol en tot in de pol!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x