Medewerker

Medewerker

Wil je je mee inzetten voor onze werking, maar durf je geen volledig mandaat aan te gaan? Dan is het worden van medewerker perfect voor jou!

Medewerker zijn is volledig vrijblijvend. We zijn blij met alle hulp, en hieraan zijn geen latere verplichtingen verbonden.

Wat doen medewerkers?

Stewards: Iedere avond moet Politika Kaffee bemand worden door 2 stewards die het uitgaansleven in de Tiensestraat reguleren. Als steward controleer je of bezoekers een studentenkaart hebben, zorg je dat ze geen drank meesmokkelen en hou je de straat vrij. In ruil geven wij je enkele consumptiebonnetjes, afhankelijk van of je een vroege of late shift opneemt!

Word lid van Medewerkers Politika!

Tappers: Politika Kaffee heeft eveneens nood aan tappers! Ook voor het opnemen van een tapshift krijg je enkele consumptiebonnetjes als bedankje.

Word lid van Politika Kaffee Tappers!

Projectmedewerker: Af en toe heeft de kring hulp nodig tijdens een evenement. Zo kunnen we op 24-urenloop altijd hulp gebruiken bij het opbouwen en afbreken van onze stelling, of schakelen we medewerkers in op ons galabal.

Wanneer we projectmedewerkers kunnen gebruiken, zetten we een oproep in Medewerkers Politika!


Wil je meer info alvorens je je op een shift zet? Mail naar meco@politika.be, stuur de beheerder van bovenstaande Facebookpagina's of gebruik ons contactformulier!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x