Promcom

Omdat goede feestjes geen goede feestjes zouden zijn zonder volk, werken wij achter de schermen om de student zo veel mogelijk te belagen met allerhande promo. Kortom: we zijn tegelijkertijd één van de minst, en toch één van de meest zichtbare werkgroepen.

Promo en communicatie, of kortweg promcom is dan ook een brede werkgroep waaronder allerlei taken vallen: van het maken van banners, affiches en flyers, tot het beheren van onze sociale media-accounts (volg ons zeker op Instagram voor toffe verhalen en belangrijke updates) en uiteindelijk ook het maken van ons maandelijkse  kringboekje genaamd "De Korf". Hierin kom je alles te weten komt over de nieuwtjes die op en rond onze campus gebeuren. Overigens staat dit blaadje vol met leuke memes, kleurplaten, kruiswoordraadsels, rebussen en weetjes waarvan je nooit had gedacht dat je deze wou te weten komen! 

Indien je een mooie werkervaring wil opdoen kan je altijd promcom@politika.be mailen. We kunnen elk soort talent gebruiken!Karin Christianen
Verantwoordelijke
Peter Christianen
Verantwoordelijke
Laura Wellens

Rens Vos

Laura Herijgers

Ella Van Puymbroeck

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x