Career & Development

De functie van Career & Development is drieledig.

Ten eerste houdt deze werkgroep zich bezig met zoeken naar sponsors om de verschillende activiteiten en de algemene werking van Politika te ondersteunen.

Daarnaast organiseert Career ook elk jaar verschillende workshops waarbij studenten uitgenodigd worden om hun professionele skills te verbeteren. Dit jaar zullen er onder andere sessies worden georganiseerd rond CV-schrijven, sollicitatiegesprekken en presentatietechnieken. Ook lanceerde Career dit jaar het Politika Career Center om zo studenten in contact te brengen met de arbeidsmarkt.

Tot slot zal Development zich bezig houden met de organisatie van academische evenementen zoals debatten, lezingen en symposia.

Om onze studenten maximale toekomstkansen te bieden kunnen zij gebruik maken van het Career Center. Maak een profiel aan en zoek meteen via gespecialiseerde zoekfilters naar de ideale startersjob. Voor meer informatie, surft u best naar de volgende link.


Heeft u verdere vragen of wilt u graag met ons samenwerken, aarzel dan niet om een mail te sturen naar career@politika.be of development@politika.beBrent Monette
Verantwoordelijke
Mitchell VisserSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x