Over Kaffee

Over Kaffee

Politika Kaffee is de fakbar van de studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen. Ze studeren Politieke wetenschappen, Communicatiewetenschappen, Sociologie of Antropologie. Uiteraard is iedereen welkom! Je kan in ’t Kaffee rustig een pintje komen drinken of eens goed zot doen, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts. Je kiest maar!

Wikipedia houdt het bij: “Het eerste onroerend goed dat Politika bezat was het ‘fakulteitshuis Politika’ in de Tiensestraat 82, waarvan de plechtige opening plaatsvond op 12 oktober 1966. In 1974-75 verhuisde Politika Kaffee naar de Parkstraat. Het huidige ‘Politika Kaffee’ bevindt zich in de Tiensestraat nummer 55.”

Juist is dat. In dat huidige Politika Kaffee kan je zondagavond al even komen uitrusten na een zwaar weekend of onmiddellijk in onze zondagpromo vliegen: vier pintjes voor de prijs van drie! Pintelieren te Politika Kaffee is sowieso Oost-Europees goedkoop, check de prijslijst maar eens. Het Kaffee zwaait de rest van de week dagelijks zijn deuren open rond 14u. Mogelijkheden zat: zeveren, roddelen, kickeren/sjotterbakken of de les overlopen in ons studiehoekje…

’s Avonds en ’s nachts gaan we loco met seizoensgebonden thema-avonden en massa’s schandalige promo’s.

Naarmate het jaar vordert en ook beheerders al eens een cursus openslaan (lees: hopen dat er nog exemplaren in den Acco te verkrijgen zijn), openen we onze deuren iets later. Het blijft het wachten waard, ook dan serveert Politika zijn pintjes en verdere all night long. Champions League- of andere voetbalmatchen of ander lekkers willen we jullie overigens niet onthouden: op groot scherm!

Laat het smaken!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x