Voor wie is PAL?

Voor wie is PAL?

PAL-tutees
Alle studenten, ongeacht hun achtergrond, die een vak opnemen die valt binnen het lessenpakket van een eerstejaarsstudent die communicatie wetenschappen of politieke en sociale wetenschappen volgt aan de faculteit Sociale Wetenschappen. Een overzicht van de eerstejaarsvakken vind je hier (link naar programmagids).

Ook studenten die een schakelprogramma volgen, waar een eerstejaarsvak in hun programma zit, kunnen zich opgeven als tutee.

PAL-tutoren
Alle ouderejaarsstudenten die geslaagd zijn voor de eerste fase van hun opleiding kunnen zichzelf opgeven om tutor te worden binnen het PAL-project, ongeacht hun leeftijd. Zij die nog niet voor alle vlakken geslaagd zijn kunnen zich ook opgeven, op voorwaarde dat ze voor minimum twee vakken niet geslaagd zijn. Zij worden dan samen gezet met een tutor die wel voor alle vakken een voldoende gehaald hebben. Dit wordt gedaan vanuit de overtuiging dat iemand die een onvoldoende gehaald heeft, ook vanuit die ervaring nieuwe studenten kan helpen in het ontwikkelen van hun studiemethode.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x