Kennismakingsdagen

21 september 2022

Kennismakingsdagen

Hey, jij daar! Ja, jij! Ga jij dit jaar beginnen aan een opleiding in de sociale wetenschappen? Perfect! Wat zeg je? Je wilt al een heleboel vrienden maken? Voordat het jaar zelfs maar is begonnen? Dan heb jij geluk!

Politika organiseert namelijk kennismakingsdagen voor eerstejaars! Wij weten dat het altijd wat wennen is voor eerstejaars, zo een nieuwe omgeving, met nieuwe gezichten, nieuwe aula's en een geheel nieuwe sfeer. Dat kan een spannende ervaring zijn, en daarom willen wij ervoor zorgen dat je het jaar goed begint met deze 3 dagen vol plezier!
Dat is geweldig, hoor ik je denken, en weet je wat? Dat is het ook. Maar ook doorheen het jaar organiseert Politika allerlei activiteiten! Daarbij zorgen wij er ook voor dat je ondersteuning hebt tijdens je studies en zorgen we er zelfs voor dat jij je cursussen voor het jaar krijgt.

Genoeg introductie, maar wat kan je verwachten, waar gaat al dit leuks door, hoe ga je nieuwe vrienden maken? Wees gerust, hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

Waar?
- Zozimus, in Bekkevoort (Witteweg 30, 3460 Bekkevoort)

Wanneer?
- Van 21 september 2022 tem 23 september 2022

En wat mag dat wel kosten?
- 55 euro, exclusief consumpties

Maximaal 3 dagen na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Check zeker je spam om de mail niet te missen. Ook niks in je spam? Stuur ons een mailtje naar evenementen@politika.be!
Enkele weken voor kennismakingsdagen krijg je nog een mail met daarin de praktische info, wat je precies kan verwachten en wat je allemaal moet meenemen.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op evenementen@politika.be of ejw@politika.be.

We hopen jullie met velen te mogen ontvangen en kijken er al naar uit om met jullie kennis te maken!

Groetjes,
Team Evenementen & Team Eerstejaarswerking

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x