Cultuurreis Praag

Cultuurreis Praag

Ahoj beste Cultuurfanaat! 

Naar jaarlijkse traditie organiseert Politika weer een geweldige cultuurreis om na de hevige examenperiode van januari de nodige ontspanning te hebben. Begin het tweede semester met opgeladen batterijtjes, en waar kan dat beter dan in de prachtige stad PRAAG (de hoofdstad van Tsjechië ).

Deze stad staat bekend om de gouden daken, smalle straatjes en talloze monumenten. Praag wordt dus niet voor niets als één van de mooiste steden van Europa beschouwd, waardoor het ook een zeer populaire stad is onder toeristen! 

We zullen met de bus reizen, waarbij het vertrek gepland staat op donderdagavond 29/02 en de aankomst op maandagochtend 04/03. Vertrek en aankomst zijn natuurlijk beide in Leuven!

De kostprijs voor deze citytrip is €219, inclusief het vervoer, het hostel, de verzekering en een aantal activiteiten. De activiteiten die inbegrepen zijn, zijn onder andere een gidstour doorheen het oude gedeelte van de stad Praag en een citytour bij het gedeelte van het kasteel, waarbij we zelfs een bezoekje brengen in het kasteel.

Ook is het voor studenten zoals ons een geweldige plaats om eens goed te feesten: dé nachtclub Karlovy Lazne. Deze megaclub heeft maar liefst 5 verdiepen, zodus genoeg plaats om de beentjes los te schudden!  Daarnaast is er veel vrije tijd voorzien om de stad op eigen houtje te verkennen.

Wel belangrijk om te weten is dat er bij deze prijs geen maaltijden inbegrepen zijn. Echter, niet getreurd! Praag is een redelijk goedkope stad, vergeleken met andere Europese steden.
Er is wel een mogelijkheid om extra activiteiten later bij te boeken en zelf te betalen. Voor zij die niet genoeg kunnen krijgen van feesten, is er de kans om mee te gaan met een te gekke boatparty en/of mee te doen met een pub crawl om verschillende uitgaansplaatsen te leren kennen in Praag. De prijzen van deze vrijwillige activiteiten zullen later nog, na inschrijving, gecommuniceerd worden.

Hier nog even alle info kort op een rijtje:
Wat? Cultuurreis naar Praag, Tsjechië 
Wanneer? Van donderdagavond 29/02 tot maandagochtend 04/03 
Hoe? Met de bus 
Prijs? 219 euro, exclusief maaltijden en optionele activiteiten

Inschrijving:
Zaterdagavond 18/11 wordt om 18u onderstaande link geopend! Haast je rep je, en schrijf je zeker in!
https://forms.gle/ym64W41uzP2XGtA48

 Opgelet: De inschrijving is pas definitief na betaling 
Waar betalen?: Secri Politika (Parkstraat 45, onder het AV-gebouw)
 Wanneer?: 05/12 tussen 13-15u of 07/12 tussen 16-18u
Te betalen?: €219 (cash/overschrijving ter plekke)

Met dank aan onze sponsor LOKO

Zoals ze in Praag zeggen: Do té doby! (Tot dan!) 

Veel liefs,
Team Cultuur


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x